więc ja zaczne xD
Moim największym hobby oprócz komputerów, obróbki grafiki i video to tuning i motoryzacja Interesuję sie tym juz od kilku latek
Jeśli chodzi o tuning to najbardziej interesuje sie rostem, cultem, ratem, germanem
Ciekawi mnie również amerykański styl tuningu, czyli dużo chromu :lol2: Jest ktoś kto również interesuje sie motoryzacją i tuningiem oraz jeździ na różnego rodzaju zloty ??
No to tak;
Głownie(poza kompem i wszystkim z tym zwiazanym) to wędkartswo .ASG ale juz troche mniej mnie to cieszy.Hoduje gołębie pocztowe.Od czasu do czasu obstawiam meczyki ale to raczej chęć wzbogacenia się Noi oczywiście motoryzacja jazda w terenie off road i motocross .Namiastka off roadu to mój maluch codziennie wypad w teren na błoto itp.To chyba bedzie na tyle .
rafalr napisał:
No to tak;
Głownie(poza kompem i wszystkim z tym zwiazanym) to wędkartswo .ASG ale juz troche mniej mnie to cieszy.Hoduje gołębie pocztowe.Od czasu do czasu obstawiam meczyki ale to raczej chęć wzbogacenia sięNoi oczywiście motoryzacja jazda w terenie off road i motocross .Namiastka off roadu to mój maluch codziennie wypad w teren na błoto itp.To chyba bedzie na tyle .
mam pytanie ty masz konto na forum NSCT ?? nick : mrowa
bo w opisie ''skąd'' masz NSCT i kojarzy mi sie ten maluszek